Drevvikens DGF

* Drevvikens Dans och Gymnastikförening bildades 2004.

* Föreningen bedriver Gymnastik och Dans från 4år och uppåt både för nybörjare och tävlingsgymnastik i Trupp.

* Vi är över 300st aktiva medlemmar i föreningen.

Medlemmarna har postadresser bland annat i Huddinge, Farsta, Farsta strand, Skogås, Trångsund, Haninge, Handen, Länna, Vendelsö, Sköndal, Enskede, Gubbängen, Högmora, Länna, Vega, Norrby, Söderby, Älta, Tyresö, Högdalen, Rågsved och Tallkrogen, Vidja, Ågesta, Hökarängen, Gubbängen, Stuvsta, Skogskyrkogården, Fagersjö, Kolartorp, Älvsjö, Örby, Bagarmossen, Hagsätra, Stureby, Hagsätra, Flaten, Gldö kvarn, Lissma, Sundbygård, Balingsnäs, Magelungen, Orhem, Sandsborg, Blåsut, Skarpnäck, Kärrtorp, Hammarbyhöjden, Stureby, Hagsätra, Rågsved, Bandhagen, Svedmyra, Sockenplan, Enskedegård.

* Föreningen har en egen hall specifik för gymnastik "Drevvikshallen" I den hallen finns tre gropar,,  trampolin, fasttrack, tumblinggolv, trampett, pegasus mm samt en spegelsal med ribbstolar mm.

* Föreningen håller till i kommunens gymnastikssalar i Trångsundsskolan, Skogåshallen och Sjötorpsskolan.

* Vi har ett flertal välutbildade ledare som arbetar ideellt för att utveckla barn & ungdomar på bästa vis.

* Våra grupper är indelade efter ålder och kunskapsnivå.

* Varje lektion/pass innehåller uppvärmning, dansträning och stationsträning(redskap), där övningarna är anpassad efter barnens kunskaper.

* Vi erbjuder alla medlemmar att delta i aktiviteter såsom läger, tävlingar och föreningens årliga julshow.

* Som medlem hos oss är du automatiskt olycksfall försäkrad.

* I och med medlemskapet hos Drevvikens Dans- och Gymnastikförening (DDGF) tillhör ni organisatoriskt Gymnastikförbundet Öst och Svenska Gymnastikförbundet samt Riksidrottsförbundet (RF).

Uppdaterad: 07 JUN 2020 19:15 Skribent: admin

Bli föreningsfadder

När du är föreningsfadder får Drevvikens DGF poäng varje gång du spelar. Poäng som en gång om året förvandlas till pengar.

Sponsorhuset

Stöd Drevvikens Dans & GF - när du handlar på nätet genom

eller delta i gratis undersökningar som ger pengar till föreningar.

Gå med i Drevvikens DGF facebookgrupp

Följ oss på instagram