Hoppa till sidans innehåll

Hallar


Vi håller i huvudsak till i tre hallar i Huddinge kommun:

  • Trångsundsskolans gymnastiksal
  • Sjötorpsskolans gymnastiksal
  • Drevvikshallen

 

Trångsundsskolans gymnastiksal

Här tränar nästan alla föreningens grupper. Här har vi tillgång till vissa specialredskap som en flyttbar gropmatta, trampetter, airtrack mm. I anslutning till gymnastiksalen finns det omklädningsrum som vi går in genom. 

Idrottshallen ligger intill Trångsundsskolan i Trångsund och adressen hit är Löparvägen 4. Betalparkering finns i anslutning till skolan. Närmsta busstation är Spelvägen.

 

Sjötorpsskolans gymnastiksal

Här tränar föreningens yngsta grupper. Här har vi tillgång till de redskap som behövs för att de minsta ska kunna öva på grundformerna. I anslutning till gymnastiksalen finns det omklädningsrum som vi går in genom. 

Gymnastiksalen ligger intill Sjötorpsskolan i Skogås och adressen hit är Sjötorpsvägen 1. Gratisparkering finns i korsningen Gamla Nynäsvägen/Sjötorpsvägen. Parkeringen vid skolan kräver tillstånd. Närmsta busstation är Sjötorpsvägen.

 

Drevvikshallen

Här tränar föreningens mer avancerade grupper. Drevvikshallen är föreningens specialbyggda hall för truppgymnastik och har alla redskapen som krävs för att kunna utöva truppgymnastik på en mer avancerad nivå. Här finns det inbyggda gropar, tumbling, trampett, fasttrack, trampolin mm. Det finns också en mindre spegelsal på övervåningen som används för uppvärmning och fristående. 

Drevvikshallen ligger i Länna industriområde och adressen hit är Lyftkransvägen 3. Närmsta busstation är Slipstensvägen. 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:24

Bli föreningsfadder

När du är föreningsfadder får Drevvikens DGF poäng varje gång du spelar. Poäng som en gång om året förvandlas till pengar.

 

Sponsorhuset

Stöd Drevvikens Dans & GF - när du handlar på nätet genom

eller delta i gratis undersökningar som ger pengar till föreningar.


Gå med i Drevvikens DGF facebookgrupp

  

Följ oss på instagram

 

 

Webshop

Beställ kläder från DDGF webshop

 

Postadress:
Drevvikens Dans och GF - Gymnastik
Stortorpsvägen 79
14265 Trångsund

Besöksadress:
Lyftkransvägen 3
14250 Skogås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: drevvikens.dgf@gmail...

Se all info